Office@tractari-craiova.ro

Sunati-ne pentru informatii!0765.635.628

<

Serviciul de tractari auto "o necesitate!"

Daca esti sofer, sigur te-ai gandit macar o data ce ai face daca ai pune benzina in loc de motorina ori invers, sau ce ai face in situatia in care ai ramane cu masina imobilizata pe un camp intunecat.
In cel mai fericit caz, ai avea nevoie de un numar de telefon al unei firme de tractari auto sau de un telefon conectat la internet . In cel de-al doilea caz la o simpla cautare pe net poti gasi o multime de firme dornice sa te ajute sa iesi din impas.
In acest domeniu reputatia si experienta sunt foarte importante, intucat nu firma de tractari alege clientul, ci din contra clientul este cel care alege.
Ce servicii va poate oferii o firma de tractari auto?
Asistenta tehnica la locul incidentului (depanare), in acest caz problema va fi remediata de catre soferul platformei care vine in ajutorul dumneavoastra si care obligatoriu detine cunostinte de mecanica.
Tractari si Transport Auto indiferent de locatie, in acest caz preturile pot varia in functie de numarul de km, de zona (urban /extraurban), gabarit si de intervalul orar (zi/noapte).
Serviciul de asistenta telefonica va sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7. In cazul in care ai apelat numarul de telefon 0765.635.628 pe care il ai la indemana, vocea calma a dispeceriei te va linisti si te va asigura ca in cel mai scut timp o echipa specializata va pleca catre tine.
Serviciile pot varia de la o firma la alta, ca si tarifele de altfel, dar o firma de tractari respectabila intotdeauna va avea parteneriate cu diferite service-uri autorizate in mecanica si tinichigerie, astfel incat sa ii poata rezolva clientului problemele integral, cat mai rapid. Si totodata iti poate oferii posibiliatatea depozitarii masinii avariate in deplina siguranta, pana la gasirea unei solutii favorabile pentru tine.
In cazul in care te-ai hotarat pentru repararea integrala a autovehiculului imobilizat, poti beneficia de un discount la unul din service-urile partenere, prin urmare cautarea unui alt service poate reprezenta doar o pierdere de timp.

Contact si informatii clienti:


Serviciu disponibil 24/7!

Suntem abordabili, prietenosi si accesibili tuturor


Mereu facem ceea ce spunem


Suntem profesionisti in orice moment , in tot ceea ce facem